DUYURULAR
23.02.2018
Bölüm Komisyonları hk.
14.02.2018
Beslenme Dersi Hk.
09.02.2018
ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE ETİK DERSİ ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
09.02.2018
Kapanan Dersler
09.02.2018
Değişen Derslikler
06.02.2018
Lisans Ve Lisansüstü Öğrenciler İçin Üniversiteler Arası Yarışma
06.02.2018
Kısmi Zamanlı Öğrencilerimizin Dikkatine!
06.02.2018
Yarışma Duyurusu
05.02.2018
2017-2018 BAHAR LİSANS VE LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI REVİZE
01.02.2018
Ders Grupları
01.02.2018
Seçmeli Ders Kontenjanları
01.02.2018
ÖNEMLİ DUYURU!LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!
30.01.2018
Tasarım dersi alacak öğrencilerimizin dikkatine
12.01.2018
Lisansüstü - Gıda Mühendisliğinde Temel Prosesler Bütünleme Sınavı
12.01.2018
2017 Güz Lisans Bütünleme Sınav Programı Güncellenmiştir
11.01.2018
2017 Güz Yarıyılı Türkçe 1 Dersi Bütünleme Sınavı hk.
05.01.2018
Termodinamik Finali ile İlgili
02.01.2018
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi ve Gıda Kimyası ve Biyokimyası Sınav Yeri Değişikliği
02.01.2018
2017 Güz Lisans Final Sınav Programı
20.12.2017
Termodinamik 2. Vize hk.
26.12.2017
2017 Güz Lisansüstü Final Sınav Programı
18.12.2017
Türkçe 1 Dersi Mazeret Sınavı hk.
11.12.2017
ANALİTİK KİMYA LABORATUVAR DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !
05.12.2017
YL SEMİNER DERSİ SUNUMLARI DUYURU
04.12.2017
DUYURU.LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !
04.12.2017
Termodinamik 2. Vize hk.
04.12.2017
Analitik Kimya 2.Vize hk.
29.11.2017
Temel İşlemler 2.Vize hk.
20.11.2017
Ders Eşdeğerlilik Ve İntibak Esasları - Önemli
15.11.2017
Gıda Termodinamiği Dersinin 1.Vizesi Hakkında - Önemli
Lütfen bir haber başlığı seçiniz.