Yıldız Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü olarak bizim ev sahipliğimizde ve Anton Paar firmasının ortaklığıyla "Food Rheology From Laboratory to Food Industry" başlıklı bir günlük çalıştay düzenlenmekteyiz.
Katılmak isteyen araştırmacıların aşağıda adı geçen ilgili arkadaşlarımızla temasa geçmeleri gerekmektedir.
Tarih:
19 Kasım 2015
Yer:
Yıldız Teknik Üniv., Kimya Metalurji Fak. Konferans Salonu, Esenler, Istanbul
İletişim:
Arş. Gör. Ömer Said Toker, Yıldız Teknik Üniv., Kimya Metalurji Fak., Gıda Mühendisliği Bölümü, Esenler, Istanbul
E-mail: stoker@yildiz.edu.tr
Tel: 0.505.3124247
Yasemin Mökükçü, Anton Paar GmbH, Istanbul
E-mail: yasemin.mokukcu@anton-paar.com
Tel: 0.216.5746665