Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

International Journal of Food Innovation and Sustainability başlıklı dergimiz üniversitemiz dergileri bünyesinde yayın hayatına başlamıştır

Uluslararası Gıda İnovasyonu ve Sürdürülebilirliği Dergisi (IJOFIS), Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nün yılda iki sayı yayınlanan uluslararası hakemli bir dergisidir. IJOFIS'in amacı disiplinler arası çalışmalarla gıda bilimi ve teknolojisi alanında inovasyon ve sürdürülebilirlik kavramlarıyla ilgili özgün, deneysel ve teorik yayınlarla bilimsel literatüre ve endüstriye katkıda bulunmaktır. IJOFIS'te makale yayınlamak için herhangi bir ücret alınmaz.
Dergimiz yayınlarınızı beklemektedir.

 

International Journal of Food Innovation and Sustainability (IJOFIS) is an international peer-reviewed journal of the Food Engineering Department of Yıldız Technical University publishing two issues per year. The aim of the IJOFIS is to contribute to the scientific literature and industry with original, experimental and theoretical publications related to innovation and sustainability concepts in the field of food science and technology with interdisciplinary and interdisciplinary studies. There is no charge for article publication in IJOFIS.
Our journal is waiting for your publications

 

ojs.yildiz.edu.tr