Sıra | Yıl | Öğrenci Ad-Soyad | Tez Başlığı | Danışman |
1 | 2016 | Merve TOMAŞ | Domatesin farklı yöntemlerle sosa işlenmesi ve son ürüne çeşitli fonksiyonel bileşen ilavesinin domates sosunun biyoaktivitesi ve biyoyararlılığı üzerine etkisi | Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ |
2 | 2017 | Görkem ÖZÜLKÜ | Nohut unu ilaveli ekşi hamurun dondurulmuş ekmek yapımında kullanımı | Prof. Dr. Muhammet ARICI |
3 | 2018 | Nur ÇEBİ | Helal gıda kapsamında yumuşak şekerlemelerde jelatin kökeninin tespitinde spektroskopik ve kromatografik yöntemlerin geliştirilmesi ve metot validasyonu | Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ |
4 | 2018 | N. Cihat İÇYER | Bitkisel yağlarda ağartma prosesinin ultrasonik sistemin entegrasyonu ile geliştirilmesi | Doç. Dr. M. Zeki DURAK |
5 | 2019 | Yüksel BAYRAM | Safrandan gıda boyası üretimi ve mikroenkapsülasyonu | Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ |