| Sıra | Proje No | Yürütücü | Proje Adı | Destekleyen Kuruluş | Başlama Tarihi | Bitiş Tarihi | 
| 1 | TR10/14/YEN/0028 | Prof. Dr. Muhammet ARICI | 
				 Arı Ürünleri Mükemmeliyet Merkezi(Araştırmacı Arılar)  | 
			İstanbul Kalkınma Ajansı | 2014-07-01 | 2015-07-01 | 
| 2 | TR10/15/YNK/0043 | Doç. Dr. Mustafa Tahsin YILMAZ | 
				 Bakliyat ile Sağlıklı Beslenme Sağlıklı Hayat(Platformu ve Atölyesi)  | 
			İstanbul Kalkınma Ajansı | 2015-09-01 | 2016-08-20 | 
| 3 | 0833.STZ.2014 | Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ | Farklı Yağ Çeşitlerinin Kaplamalık Çikolatanın Reolojisine Etkisinin İncelenmesi ve Kaplamalık Çikolata Kalitesinin Geliştirilmesi | SANTEZ | 2014 | 2017 | 
| 4 | TAGEM-13/ARGE/04 | Prof. Dr. Muhammet ARICI | Ekşi Hamurdan Starter Kültür olarak Kullanılabilecek Mayaların İzolasyonu, Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Bu Mayaların Ekmek Üretiminde Kullanılması | 
				 TAGEM | 
			2013 | |
| 5 | TAGEM-13/ARGE/03 | Doç. Dr. Osman SAĞDIÇ | Gıdalara Normal veya Tağşiş Amaçlı Katılan Jelatin Kaynağının Tespiti İçin Yeni Yöntemlerin Geliştirilmesi | 2013 | ||
| 6 | TAGEM-14/ARGE/22 | Doç. Dr. Mustafa Tahsin YILMAZ | Gıda Atıklarından Geri Kazanılan Modifiye Pektinin Fonksiyonel ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi | 2014 | ||
| 7 | TAGEM-20/AR-GE/08 | Doç.Dr. Ayşe KARADAĞ | 
				 
					Farklı sürfaktanların zeytin karasuyundan elde edilen fenolik maddelerce zenginleştirilmesi ve gıda ürünlerinde kullanılması 
			 | 
			
				 TAGEM | 
			2021 | Devam ediyor | 
TAGEM.png)
.png)