Anasayfa İletişim ENGLISH
Logo
Yıldız Teknik Üniversitesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

  • ANASAYFA
  • BÖLÜM
    • Bölüm Hakkında
    • Geçmiş Dönem Bölüm Başkanları
    • Misyon ve Vizyon
    • Eğitim Amaçları
    • Çalışma Alanları
    • Komisyonlar
    • Danışma Kurulu
  • PERSONEL
    • Yönetim
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İdari Personel
  • ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
    • Akreditasyon
    • MÜDEK
    • Laboratuvarlar ve Donanımlar
    • Laboratuvarlar
    • Pilot Tesis
    • Lisansüstü Tezleri
    • Doktora
    • Yüksek Lisans
    • Projeler
    • AVRUPA BİRLİĞİ
    • BAP
    • Diğer Kamu Projeleri
    • TÜBİTAK
  • EĞİTİM
    • Akademik Takvim
    • Lisans
    • Haftalık Ders Programı
    • Ders Planı ve İçerikleri
    • Yönetmelikler
    • Lisansüstü
    • Haftalık Ders Programı
    • Ders Planı ve İçerikleri
    • Yönetmelikler
    • Staj
    • Yönetmelikler
    • Staj Rehberi ve Belgeler
  • ÖĞRENCİLER
    • ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ
    • OBS (LİSANS)
    • GSİS (LİSANSÜSTÜ)
    • DANIŞMANLIK
    • Akran Danışmanlığı
    • Akademik Danışmanlık
    • BURSLAR
    • DEĞİŞİM PROGRAMLARI
    • ERASMUS-LLP
    • MEVLANA
    • FARABİ
    • ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
  • ENDÜSTRİYEL HİZMETLER
  • MEZUNLARIMIZ

Duyurular Tüm Duyurular

  • HIZLI MENÜ
  • Memnuniyet Yönetim Sistemi
  • Bölüm Tanıtımı
  • Bilgi Kaynakları
  • E-kütüphane
  • Formlar
  • Sıkça Sorulan Sorular
Kayıt süreci Hk.

2020- YKS sonucuna göre bölümümüz  lisans programlarına kayıt olacaklar için "İlk Kayıt İşlemlerine" erişmek için tıklayınız.

 

Kayıt işlemleri ile ilgili tüm bilgi ve belgeler için tıklayınız.

 
http://www.ogi.yildiz.edu.tr/duyurular/2020-YKS-SONUCUNA-G%C3%96RE-%C3%9CN%C4%B0VERS%C4%B0TEM%C4%B0Z-L%C4%B0SANS-PROGRAMLARINA-KAYIT-HAKKI-KAZANANLARIN-KAYIT-%C4%B0%C5%9ELEMLER%C4%B0-HK./338
© Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü. İstanbul, Türkiye.