Anasayfa
İletişim
ENGLISH
Rehberde
Sitede
Yıldız Teknik Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Bölüm Hakkında
Geçmiş Dönem Bölüm Başkanları
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Çalışma Alanları
Komisyonlar
Danışma Kurulu
PERSONEL
Yönetim
AKADEMİK PERSONEL
İdari Personel
ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
Akreditasyon
MÜDEK
Laboratuvarlar ve Donanımlar
Laboratuvarlar
Pilot Tesis
Lisansüstü Tezleri
Doktora
Yüksek Lisans
Projeler
AVRUPA BİRLİĞİ
BAP
Diğer Kamu Projeleri
TÜBİTAK
EĞİTİM
Akademik Takvim
Lisans
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Lisansüstü
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Staj
Yönetmelikler
Staj Rehberi ve Belgeler
ÖĞRENCİLER
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ
OBS (LİSANS)
GSİS (LİSANSÜSTÜ)
DANIŞMANLIK
Akran Danışmanlığı
Akademik Danışmanlık
BURSLAR
DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ERASMUS-LLP
MEVLANA
FARABİ
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
ENDÜSTRİYEL HİZMETLER
MEZUNLARIMIZ
Rehberde
Sitede
Duyurular
HIZLI MENÜ
Memnuniyet Yönetim Sistemi
Bölüm Tanıtımı
Bilgi Kaynakları
E-kütüphane
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
40
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
GÜNCELLENDİ: Staj Ücretleri İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu
Erasmus Toplantısı Hk.
Erasmus 2025 toplantı linki
GDM9000 Bitirme Çalışması önemli tarihler
Erasmus Toplantısı
Doktora Yeterlilik Sınav Konuları
Laboratuvar genel güvenlik formu
Lisansüstü Oryantasyon Eğitimi (Tüm Öğrencilerin Dikkatine)
Lisansüstü Öğrenciler için Oryantasyon Eğitimi
Lisansüstü Öğrenci Kimlik Kartları Hk.
GDM3328 Gıda Analizleri Laboratuvarı 1 deney föyü ve rapor formatı
Ulusal Staj Programı
GDM2182 Gıda Mikrobiyoloji dersinin laboratuvar grupları ve ders takvimi
Gıda Analizleri Laboratuvarı için Grup Listesi ve Haftalık Analiz Planı
GIDA ANALİZLERİ VE TEKNOLOJİ LABORATUVARI DERSİ HK.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
40
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36