2021-DGS Yerleştirme Sonucu Hk

2021-DGS Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemizin Lisans Programlarına kayıt hakkı kazananların kayıtları

• e-Devlet ile "Üniversite E-Kayıt" uygulaması üzerinden 17-22 Eylül 2021 saat 23:59'a kadar (Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği hariç)

• e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmayıp şahsen Üniversitemize gelerek kayıt kaptırmak isteyen öğrenciler için ise 17-24 Eylül 2021 tarihleri arasında bu dosyada belirtilen adres ve saat aralıklarında

(Posta yolu ile kayıt yapılmayacaktır. Geçerli mazereti olan öğrenciler "sağlık, yurt dışında bulunmak vb." vekalet verdikleri vekilleri aracılığıyla kayıt işlemlerini yaptırabilecektir.)

yapılacaktır. İşlemler yine OBS-Kayıt İşlemleri-Yeni Kayıt İşlemleri alanından gerçekleştirilecektir.

2021-DGS Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemizin Lisans Programlarına kayıt hakkı kazananların listesi ve öğrenci numaraları için buraya tıklayınız.