Anasayfa İletişim ENGLISH
Logo
Yıldız Teknik Üniversitesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

  • ANASAYFA
  • BÖLÜM
    • Bölüm Hakkında
    • Geçmiş Dönem Bölüm Başkanları
    • Misyon ve Vizyon
    • Eğitim Amaçları
    • Çalışma Alanları
    • Komisyonlar
    • Danışma Kurulu
  • PERSONEL
    • Yönetim
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İdari Personel
  • ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
    • Akreditasyon
    • MÜDEK
    • Laboratuvarlar ve Donanımlar
    • Laboratuvarlar
    • Pilot Tesis
    • Lisansüstü Tezleri
    • Doktora
    • Yüksek Lisans
    • Projeler
    • AVRUPA BİRLİĞİ
    • BAP
    • Diğer Kamu Projeleri
    • TÜBİTAK
  • EĞİTİM
    • Akademik Takvim
    • Lisans
    • Haftalık Ders Programı
    • Ders Planı ve İçerikleri
    • Yönetmelikler
    • Lisansüstü
    • Haftalık Ders Programı
    • Ders Planı ve İçerikleri
    • Yönetmelikler
    • Staj
    • Yönetmelikler
    • Staj Rehberi ve Belgeler
  • ÖĞRENCİLER
    • ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ
    • OBS (LİSANS)
    • GSİS (LİSANSÜSTÜ)
    • DANIŞMANLIK
    • Akran Danışmanlığı
    • Akademik Danışmanlık
    • BURSLAR
    • DEĞİŞİM PROGRAMLARI
    • ERASMUS-LLP
    • MEVLANA
    • FARABİ
    • ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
  • ENDÜSTRİYEL HİZMETLER
  • MEZUNLARIMIZ

Duyurular Tüm Duyurular

  • HIZLI MENÜ
  • Memnuniyet Yönetim Sistemi
  • Bölüm Tanıtımı
  • Bilgi Kaynakları
  • E-kütüphane
  • Formlar
  • Sıkça Sorulan Sorular
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek (BİGG) Programı'nın 2022 Yılı 1'inci Çağrısı

TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek (BİGG) Programı'nın 2022 Yılı 1'inci Çağrısı ile ilgili bilgilere aşağıda verilen linklerden ulaşabilirsiniz.

ustyazi-16443841280003337651.pdf.pdf

TÜBİTAK_1512_Girişimcilik_Destek_(BİGG)_Programı_2022-1_Web-Sosyal_Medya_Görseli.pdf.pdf

TÜBİTAK_1512_Girişimcilik_Destek_(BİGG)_Programı_2022-1_Web_Sayfası_Slayt_Görseli.pdf.pdf

TÜBİTAK_1512_Girişimcilik_Destek_(BİGG)_Programı_2022-1_Web-Sosyal_Medya_Paylaşım_Metinleri.pdf.pdf

© Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü. İstanbul, Türkiye.