Erasmus tercihleri-Hatırlatma

• 2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği bağlamında partner üniversitelere yerleştirme işlemleri Bölüm Erasmus Komisyonu tarafından 18-21 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Gıda mühendisliği bölümü, bölüm web sayfasından duyuru yapmak ve başvuruları bir drive dosyası üzerinde toplama yolunu tercih etmiştir
  • Duyuruları takip etmek öğrencinin sorumluluğundadır.
  • Üniversitelere yerleştirme işlemlerinin başlatılabilmesi için Erasmus Tercih Formu en geç 21.03.2024 tarihi saat 17:00'a kadar doldurulup açılan drive dosyasına (https://drive.google.com/drive/folders/1WurhYOjUJy3gQXXi8Kw6winPY2a4zCLS?usp=share_link) yüklenmesi gerekmektedir.
  • Bu tarihten sonra yapılan gönderimler kabul edilmeyecektir dolayısıyla başvuru yapmayan öğrenci 2024-2025 akademik yılı Erasmus+ öğrenim hareketliliğinden yararlanamayacaktır.
  • Öğrenciler tercihlerini gıda mühendisliği bölümü ile anlaşmalı olan üniversiteler arasından gönderilen dosya üzerinden yapmalıdır. Tercih edilen okulların istedikleri dil sertifikasını temin etmek öğrencinin sorumluluğundadır.

Ekler:

Başvuru Kriterleri ve Ders İntibakı

Tercih Formu

Language requirements (Berlin Üniversitesine başvuru yapacaklar için)