Anasayfa
İletişim
ENGLISH
Rehberde
Sitede
Yıldız Teknik Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Bölüm Hakkında
Geçmiş Dönem Bölüm Başkanları
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Çalışma Alanları
Komisyonlar
Danışma Kurulu
PERSONEL
Yönetim
AKADEMİK PERSONEL
İdari Personel
ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
Akreditasyon
MÜDEK
Laboratuvarlar ve Donanımlar
Laboratuvarlar
Pilot Tesis
Lisansüstü Tezleri
Doktora
Yüksek Lisans
Projeler
AVRUPA BİRLİĞİ
BAP
Diğer Kamu Projeleri
TÜBİTAK
EĞİTİM
Akademik Takvim
Lisans
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Lisansüstü
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Staj
Yönetmelikler
Staj Rehberi ve Belgeler
ÖĞRENCİLER
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ
OBS (LİSANS)
GSİS (LİSANSÜSTÜ)
DANIŞMANLIK
Akran Danışmanlığı
Akademik Danışmanlık
BURSLAR
DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ERASMUS-LLP
MEVLANA
FARABİ
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
ENDÜSTRİYEL HİZMETLER
MEZUNLARIMIZ
Rehberde
Sitede
Duyurular
HIZLI MENÜ
Bölüm Tanıtımı
Bilgi Kaynakları
E-kütüphane
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
Doktora yeterlilik sınavı Hk
2021-2022 Güz Yarıyılı lisans ve lisansüstü vize sınav takvimi
SKS Bütçesinden Görevlendirilecek Lisansüstü Öğrencilerin Görevlendirilme Hususları Hk
2021-2022 Güz Dönemi için COVID-19 salgını endişesi sebebi ile kayıt dondurma son başvuru tarihinin uzatılması Hk.
Yatay geçiş , YÖS ve DGS ile gelen öğrencilerin öğrenci kartları Hk.
Lisansüstü Öğrenci Kartlarının Teslimi Hk.
DOKTORA YETERLİLİK YAZILI SINAV KAPSAMI HK
Azami Öğrenim Süresini Tamamlayan Öğrencilerin Ek Sınav Başvuruları hk.
Covid-19 küresel salgını nedeniyle, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı’nda derslere devam zorunluluğu hk.
Kapatılan Yüksek lisans dersleri hk.
2021 YLSY Yurt Dışı Lisansüstü Eğitim Burs Başvuruları Hk.
Gıda Analizleri II ders grupları
Kayıt işlemi Hk
Kısmi Zamanlı çalışmak isteyen öğrenciler Hk.
Öğrenci Kartı teslimi hk
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33