Anasayfa
İletişim
ENGLISH
Rehberde
Sitede
Yıldız Teknik Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Bölüm Hakkında
Geçmiş Dönem Bölüm Başkanları
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Çalışma Alanları
Komisyonlar
Danışma Kurulu
PERSONEL
Yönetim
AKADEMİK PERSONEL
İdari Personel
ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
Akreditasyon
MÜDEK
Laboratuvarlar ve Donanımlar
Laboratuvarlar
Pilot Tesis
Lisansüstü Tezleri
Doktora
Yüksek Lisans
Projeler
AVRUPA BİRLİĞİ
BAP
Diğer Kamu Projeleri
TÜBİTAK
EĞİTİM
Akademik Takvim
Lisans
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Lisansüstü
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Staj
Yönetmelikler
Staj Rehberi ve Belgeler
ÖĞRENCİLER
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ
OBS (LİSANS)
GSİS (LİSANSÜSTÜ)
DANIŞMANLIK
Akran Danışmanlığı
Akademik Danışmanlık
BURSLAR
DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ERASMUS-LLP
MEVLANA
FARABİ
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
ENDÜSTRİYEL HİZMETLER
MEZUNLARIMIZ
Rehberde
Sitede
Duyurular
HIZLI MENÜ
Bölüm Tanıtımı
Bilgi Kaynakları
E-kütüphane
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
İş sağlığı ve güvenliği 1-2 derslik değişikliği Hk.
Yüksek lisans programına yedekten kayıt yapmış öğrencilerin ve doktora öğrencilerin öğrenci kartları Hk
LÜ Kapanan Dersler Hk
YL Öğrencileri Kartları hk
Gıda analiz 1 dersi grup listesi ve ders programı
Anadolu Üniversiteler Birliği 1. Ar-Ge Proje Pazarı
2021-2022 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları Hakkında
Lisansüstü Ders Programı Revizyonu
1.sınıf öğrencilerinin dikkatine
2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonu Mezuniyet Sınav Başvuru Listesi
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek (BİGG) Programı'nın 2022 Yılı 1'inci Çağrısı
Yeniden Asya Sertifikalı Eğitim Programı
Lisansüstü giriş sınavı revizyonu
Lisansüstü giriş sınavı hk.
Ders programı revizyonu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33