Anasayfa
İletişim
ENGLISH
Rehberde
Sitede
Yıldız Teknik Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Bölüm Hakkında
Geçmiş Dönem Bölüm Başkanları
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Çalışma Alanları
Komisyonlar
Danışma Kurulu
PERSONEL
Yönetim
AKADEMİK PERSONEL
İdari Personel
ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
Akreditasyon
MÜDEK
Laboratuvarlar ve Donanımlar
Laboratuvarlar
Pilot Tesis
Lisansüstü Tezleri
Doktora
Yüksek Lisans
Projeler
AVRUPA BİRLİĞİ
BAP
Diğer Kamu Projeleri
TÜBİTAK
EĞİTİM
Akademik Takvim
Lisans
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Lisansüstü
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Staj
Yönetmelikler
Staj Rehberi ve Belgeler
ÖĞRENCİLER
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ
OBS (LİSANS)
GSİS (LİSANSÜSTÜ)
DANIŞMANLIK
Akran Danışmanlığı
Akademik Danışmanlık
BURSLAR
DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ERASMUS-LLP
MEVLANA
FARABİ
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
ENDÜSTRİYEL HİZMETLER
MEZUNLARIMIZ
Rehberde
Sitede
Duyurular
HIZLI MENÜ
Bölüm Tanıtımı
Bilgi Kaynakları
E-kütüphane
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
2021-DGS Yerleştirme Sonucu Hk
Mezuniyet sınavına girecek öğrenciler hk
İstanbul kart Hk
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM (GDM4051-2021 güz dönemi) ve BİTİRME ÇALIŞMASI (GDM4000-2021 bahar dönemi) dersi alacak öğrenciler Hk.
sertifika programı hk
2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okulu sonunda Mezunıyet Sınavı (çevrim içi) yapıIması hk.
YKS 2021 Yeni Kayıtların Dikkatine
2021 YKS Sonucuna Göre Bölümümüz Lisans Programlarına Kayıt Olacaklar İçin İlk Kayıt İşlemleri Hakkında
Yüksek Lisans ve Doktora girişi sınavı Hk.
stajı kabul edilen mezun durumunda olan öğrencilerin listesi hk
Yüksek lisans ve Doktora giriş sınavı bilgileri Hk.
2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONU MEZUNİYET SINAVI
Gıda Sistemi Becerileri Atölyesi
Lisans ve Lisansüstü Bütünleme Sınavı Programı Hk
Türkçe 2 ve Sosyal Seçimlik Derslerin Final Mazeret Sınav Programı
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33