Anasayfa
İletişim
ENGLISH
Rehberde
Sitede
Yıldız Teknik Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Bölüm Hakkında
Geçmiş Dönem Bölüm Başkanları
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Çalışma Alanları
Komisyonlar
Danışma Kurulu
PERSONEL
Yönetim
AKADEMİK PERSONEL
İdari Personel
ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
Akreditasyon
MÜDEK
Laboratuvarlar ve Donanımlar
Laboratuvarlar
Pilot Tesis
Lisansüstü Tezleri
Doktora
Yüksek Lisans
Projeler
AVRUPA BİRLİĞİ
BAP
Diğer Kamu Projeleri
TÜBİTAK
EĞİTİM
Akademik Takvim
Lisans
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Lisansüstü
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Staj
Yönetmelikler
Staj Rehberi ve Belgeler
ÖĞRENCİLER
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ
OBS (LİSANS)
GSİS (LİSANSÜSTÜ)
DANIŞMANLIK
Akran Danışmanlığı
Akademik Danışmanlık
BURSLAR
DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ERASMUS-LLP
MEVLANA
FARABİ
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
ENDÜSTRİYEL HİZMETLER
MEZUNLARIMIZ
Rehberde
Sitede
Duyurular
HIZLI MENÜ
Bölüm Tanıtımı
Bilgi Kaynakları
E-kütüphane
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
2 vize sınavı
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
WED2022 Hackhathon Yarışması hk
"Gıdanın Yıldızları" Söyleşileri Hk.
2021-2022 Öğretim Yılı Lisans Programı Öğrenci Temsilcisi Seçimi Hk.
Lisansüstü Öğrencilerimizin Dikkatine (Etkinlik Duyurusu)
Analitik Kimya Dersi Hk.
YTÜ Öğrenci Temsilcilikleri Seçimi Takvimi
Türkçe 1 dersi Mazeret Sınav Programı
Doktora Yeterlilik Sözlü Sınavı Hakkında
Sınavlar hakkında önemli bilgiler
Tez İzleme Komitesi Toplantıları için Başvuru ve Değerlendirmelerin Online Sistem Üzerinden Yapılması Hakkında
Seminer dersi sunum programları
Revize lisansüstü vize programı
Revize lisans vize programı
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33