Anasayfa
İletişim
ENGLISH
Rehberde
Sitede
Yıldız Teknik Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Bölüm Hakkında
Geçmiş Dönem Bölüm Başkanları
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Çalışma Alanları
Komisyonlar
Danışma Kurulu
PERSONEL
Yönetim
AKADEMİK PERSONEL
İdari Personel
ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
Akreditasyon
MÜDEK
Laboratuvarlar ve Donanımlar
Laboratuvarlar
Pilot Tesis
Lisansüstü Tezleri
Doktora
Yüksek Lisans
Projeler
AVRUPA BİRLİĞİ
BAP
Diğer Kamu Projeleri
TÜBİTAK
EĞİTİM
Akademik Takvim
Lisans
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Lisansüstü
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Staj
Yönetmelikler
Staj Rehberi ve Belgeler
ÖĞRENCİLER
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ
OBS (LİSANS)
GSİS (LİSANSÜSTÜ)
DANIŞMANLIK
Akran Danışmanlığı
Akademik Danışmanlık
BURSLAR
DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ERASMUS-LLP
MEVLANA
FARABİ
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
ENDÜSTRİYEL HİZMETLER
MEZUNLARIMIZ
Rehberde
Sitede
Duyurular
HIZLI MENÜ
Bölüm Tanıtımı
Bilgi Kaynakları
E-kütüphane
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
YTÜ LİSANS PROGRAMLARINDA KAYITLI ÖĞRENCİLERİN DERS KAYIT İŞLEMLERİ KILAVUZU
2019-2020 Bahar Dönemi Lisansüstü Ders Programı Hk.
Türkçe 1 ve Türkçe 2 Dersleri Mezuniyet Sınavı
MEZUNİYET SINAVI TAKVİMİ
Muafiyet Sinav Takvimi_Turk Dili_Ataturk Ilkleri ve InkilapTarihi
TDB1031/TDB1013/TDB1015 KODLU TÜRKÇE 1 DERSİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
2019-2020 Güz Bütünleme Programı
Revize Lisans Final Programı
Lisans final sınavı revize hk
Yüksek Lisans Seminer Sunumları
Mazeret Sınavları Hk.
iş ilanı
Seminer Sunum Programı Hk.
2019-2020 Güz Lisans ve Lisansüstü Ders Programı_SON
2019-2020 Güz Dönemi Lisans Ders Prog. Hk.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33