Anasayfa
İletişim
ENGLISH
Rehberde
Sitede
Yıldız Teknik Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Bölüm Hakkında
Geçmiş Dönem Bölüm Başkanları
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Çalışma Alanları
Komisyonlar
Danışma Kurulu
PERSONEL
Yönetim
AKADEMİK PERSONEL
İdari Personel
ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
Akreditasyon
MÜDEK
Laboratuvarlar ve Donanımlar
Laboratuvarlar
Pilot Tesis
Lisansüstü Tezleri
Doktora
Yüksek Lisans
Projeler
AVRUPA BİRLİĞİ
BAP
Diğer Kamu Projeleri
TÜBİTAK
EĞİTİM
Akademik Takvim
Lisans
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Lisansüstü
Haftalık Ders Programı
Ders Planı ve İçerikleri
Yönetmelikler
Staj
Yönetmelikler
Staj Rehberi ve Belgeler
ÖĞRENCİLER
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ
OBS (LİSANS)
GSİS (LİSANSÜSTÜ)
DANIŞMANLIK
Akran Danışmanlığı
Akademik Danışmanlık
BURSLAR
DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ERASMUS-LLP
MEVLANA
FARABİ
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
ENDÜSTRİYEL HİZMETLER
MEZUNLARIMIZ
Rehberde
Sitede
Duyurular
HIZLI MENÜ
Bölüm Tanıtımı
Bilgi Kaynakları
E-kütüphane
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
MÜDEK akreditasyon çalışmaları Hk
Öğr. Gör. Dr Nur Çebi Danışman-Öğrenci Görüşmesi Hk
Dr. Öğr. Üyesi Görkem ÖZÜLKÜ Danışman-Öğrenci Görüşmesi Hk.
Doç. Dr. Ömer Said TOKER Danışman-Öğrenci Görüşmesi Hk.
staj evrak teslimi duyurusu
Revize 2020-2021 Bahar Dönemi Lisans ve Lisansüstü programı Hk.
BİGGSİNERJİ programı Hk
GDM1252 Gıda Mühendisliğinde Organik Kimya ve GDM2112 İş Sağlığı ve Güvenliği1 dersleri hk
COVID-19 Salgını Sebebiyle 2020-2021 Bahar Döneminde Lisansüstü Kayıt Dondurma Hk
2020-2021 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Mezuniyet Takvimi
Ders kayıt süreci hk
GDM 9000-BİTİRME ÇALIŞMASI
2020 Güz Dönemi Gıda Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Sınavı
Türkçe 1, Türkçe 2 dersi mezuniyet sınav programı
Servis dersleri mezuniyet sınavı hk
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
10
20
30
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33